onsdag, mai 07, 2008

The Brain Tumour Scandal, 1992-2022 AA

Starten på Den store hjernesvulstskandalen (The Brain Tumour Scandal) dateres til år 1992 AA, da det såkalte GSM-nettet ble bygd ut. På tross av tidlige mistanker om mobilstrålingens langsiktige skadevirkninger valgte produsenter og faginstanser, av kortsiktige økonomiske hensyn (se Human Stupidity for Dummies, Shortsighted Economical Interests), å lukke øynene for faresignaler på samme måte som under Den store nikotinskandalen (The Nicotine Scandal) noen tiår tidligere, som også var motivert av kortsiktige økonomiske hensyn.

Begge skandalene forårsaket langvarige lidelser for milliarder av mennesker i flere generasjoner.

I en av Encyclopedia Galacticas aller tidligste versjoner, Wikipedia, står følgende skrevet om mobiltelefoner:

Mikrobølger trenger inn i hodet og hjernen på de som holder mobiltelefonen inn til hodet når de prater. Mobiltelefonprodusenter, offentlige faginstanser som WHO, EU og Statens Strålevern er enige om dette. Forskerne er i midlertidig uenige om dette kan gi skadelige helseeffekter eller ikke.

I år 2008 AA (etter arkaisk tidsregning, editors note) var det tre milliarder mobilabonnement fordelt på 222 land og regioner i verden, fordelt på 930 mobilnettverk.


År 2008 AA settes som starten på bevisstgjøringen - eksempel på nyhetssak er hentet fra Aftonbladet, en svensk avis (Se Human Stupidity for Dummies, Rain Forest) - som kulminerte i år 2015 med innføringen av mobiltelefonforbud innendørs, mobiltelefonsoner på restauranter og utesteder.
Året etter ble det innført høye skatter på mobilstråling og mobilbruk.
Den siste mobilsamtalen med gammel stråleteknologi ble tatt i år 2022, da den den norske kongen, Haakon, ringte den svenske dronningen, Victoria, med følgende ord: "Alt står vel til i Norge, Deres Majestet."

Fotnoter:
Språkfeil er tatt med av historiske hensyn, men er nå fullstendig utryddet (Se Human Stupidity for Dummies, Babels tårn). Error in link! Points to old Wikipedia.
Kortsiktige økonomiske hensyn var av uforståelige grunner veldig utbredt i denne barbariske tidsalderen.
AA, Anno Arcaic (Se Human Stupidity for Dummies, Time). Error in link! Points to old Wikipedia.

Utdrag fra Encyclopedia Galacticas Human Stupidity for Dummies, Vol 315, Chapter 1367.

Ingen kommentarer: