tirsdag, mai 01, 2007

Morgenkaffe i senga


Å skrive etter innfallsmetoden. Helt ok. Spesielt i mangel av et tema (en tittel), som nå. Og der kom tittelen på plass. I mangel av en morgenavis, sitter både Ann og jeg med hver vår bærbare i senga, på denne siste av langhelgens fire fridager, og skriver. Før hun tok sin fram, lå hun og leste i "Pinocchio-effekten" og drakk morgenkaffe. Jeg har surfet rundt på nyhetssider, msn-et med Tom, sjekket "climatecrisis.net" (vi så på Al Gore-filmen i går, etter en dag "i myrstacken", og montering av ny sykkel på kjøkkengulvet mens jeg drakk øl).

Jeg må drite. Straks tilbake...

Forresten, jeg har jo både bærbar og trådløst nettverk, så det er jo ikke noe som hindrer meg i å både skrive og..."nnnng".

Hvor var jeg? Jo. Morgenkaffe i senga. Det var en gang, tidligere i år, at vi hadde fri og ble liggende i sengen og fikk lyst på morgenkaffe. Ann hentet avisen, og en fin tradisjon ble født - en som har vokst til å inkludere frokost, surfing, blogging...

Tilbake i senga.

...mens Meija hopper i senga, leser, eller ser på video. I dag har det blitt både Spirit og Mulan.

Bildet er fra en av Meijas favorittrestauranter, som vi dro til etter at hun hadde våknet fra ettermiddagsluren "på stan" i går.

Men nå får det være nok. Ha en fin dag :)

2 kommentarer:

hansenfoto sa...

Bra, jeg har i dag spist ørret, surret i creme fraiche og pepperost, sammen med tagliatelle. Ganske godt.

uppsalahansen sa...

Her ble det en fantastisk pai som Ann snekret sammen mens jeg var på fektingen.