Köttbullar og makaroni er godt, men etter at vi begynte på årets matkalender, en ny rett for hver dag, har gourmetmåltidene avløst hverandre.
På menyen for årets første uke sto Appelsinkoteletter (vi endret det til digre kyllingfileter), Heta korvgrytan, Grönsaksplettar med tzatziki, Köttfärsris, Pasta med valnøtt- og persillesaus, laksesuppe og Högrävsgryta med franska tilbehör.
Den andre uken fråtset vi i Pastaskruer med olivensaus, Fiskeboller med rekesaus, Blomkålsuppe med curryfraiche, Köttfärsgulasch, Kyllinggryte med grønn karri og Svamprisotto med stekt ryggbiff.
De beste rettene per uke ble avslørt på direkten, i overskriften. Nydelig.
3 kommentarer:
Åh vad gott det låter. Jag ser att det finns vissa influenser från det norska köket också: Fiskeboller med rekesaus. Publicera gärna veckans godaste recept!
Hur smakade rävgrytan ;-)
Helt klart den beste reven jeg har smakt :)
Legg inn en kommentar