søndag, oktober 26, 2008

Uke 43

Hei, igjen, alle lesere. Det har vært stille på bloggen siden forrige ukes utsiktsbilde og høstbilde fra Steninge, men det har ikke vært stille IRL. Ting som har skjedd:

Jobb
Det har vært mye jobb.

Trening
Det har blitt tid til fektetrening (tirsdag og torsdag) og litt styrketrening med bastu (lørdag). Deilig. Jeg knasker Voltaren mot noe dritt i den venstre leggen, og har på meg en støttegreie på det høyre kneet. Ikke like deilig.

Familie
Vi har det bare bra, takk.På fredag ville Meija plutselig sykle, og jeg konkluderte med at jeg kommer til å ta av støttehjulene. Det blir for mye negativ innlæring i forhold til positiv innlæring. Støttehjul er noe dritt.

Hobby
Fiolinspillingen går framover.Finn en feil.
Jeg har prioritert en femminutters økt hver morgen, og kjørte på litt ekstra på onsdag kveld, så nå sitter både "Blinka lilla stjärna" og "Broder Jakob".

Fallskjermhoppingen ser ut til å ha tatt slutt for denne sesongen. Vi hadde tenkt å hoppe i går, men oppdaget at reservedatoen hadde gått ut. Vi kjørte allikevel til Gryttjom......for å treffe "fallskjermfamilien" og tømme campingvogna før vinteren, før vi returnerte hjem og fikk besøk av Karin og Matte. Hyggelig.

I dag har vi fri. Formiddagen har gått med til å sove, spise se på TV (Meija), spille fiolin (Ken), betale regninger (Ann) og blogge.

Nå vil Meija ut og sykle. Deretter blir det lunsj, trening og søndagsmys.

Brodern anbefaler cooliris.

2 kommentarer:

goooooood girl sa...

Well well well......

Anonym sa...

Hur går det med cyklingen utan stödhjul? Tack för i går! Yummie :-)
Matte