tirsdag, desember 02, 2008

När djuren släpps ut ur garderoben...

...er overskriften på dagens frokostartikkel i UNT.Den handler om utstillingen Rainbow Animals, en utstilling som motbeviser de homofobes argument om at homoseksualitet er unaturlig ettersom det ikke forekommer i naturen.

Selv synes jeg det mest tankevekkende med artikkelen var bildet jeg fikk i hodet av naturvitenskapens forskere som, satt på en spiss, så en heteroseksuell giraffhanne som luktet på en heteroseksuell giraffhunne, og beskrev det som "seksuelt interesse", mens en giraffhanne som har analsex med en annen giraffhanne, "94 % av all seksuell aktivitet mellom giraffer finner sted mellom hanner, blant annet analt med utløsning", ble ikke tolket som sex.

Noe annet jeg syntes var morsomt i artikkelen var tittelen på en vitenskapelig artikkel fra 1987: A note on the apparent lowering of moral standards in the Lepidoptera. Lepidoptera er sommerfugler, fjärilar.

Informativt og tankevekkende fra UNT. Synd jeg ikke fant en link til UNTs artikkel på nettet, men her er en til Aftonbladet.

Ingen kommentarer: