torsdag, januar 07, 2010

I wanna be a blue giant

Så Avatar 3D i går. Satt på rad 1, plass 7. Ble 150 SEK fattigare (pluss parkering, popkorn og Coca-Cola), men et par nydelige 3D-briller og en opplevelse rikere, på godt og vondt.

Kort summert: Jeg ville helst sitte midt i salen, men da det ikke gikk, valgte jeg en plass i midten helt foran, fremfor en ute på kanten. Det er ikke å anbefale. Det ble for nær. Jeg ble heller ikke overvettes imponert av 3D-teknologien, selv om brillene er finere enn de i "gamle dager". "Real 3D" ble ikke helt som i virkeligheten; Til tider så det ganske "lagvis" ut, og hvorfor blir armen lengst vekk på en figur tykkere enn den som er nærmest kamera?

2 kommentarer:

Törna sa...

du satt aldeles för nära. Jag satt 2/3 delar ut i salongen men lite snett venster sett mot duken. bra plats. Fantastisk 3D-känsla. Det märktes att jag satt lite snett men var helt ok. Jag skulle vilja prova att sitta mitt i. Dead center.

nästa 3D film VI(!) ser skall jag se till att vi har bra platser.

uppsalahansen sa...

Enig. Under forfølgelsesscenen før fossehoppet, var det umulig å få med seg noe som helst. 3D skal oppleves fra dead center or not at all.