tirsdag, juli 27, 2010

onsdag, juli 21, 2010

En herlig og varm sykkeltur seinere


...ligger jeg i et varmt bad og koser meg, og tenker på dagens manusarbeid. Konklusjon: Jeg har en fin familie og det går framover.

Handywoman-Lindberg

Som kjent blåste det lille plasttaket over uteplassen vår av for litt over fem år siden og sneiet nabodama för Handyman-Hansen monterte det igjen - som bildet nedenfor viser.

For litt over fem år siden.

Men nå, etter ytterligere noen års slitasje, samt en herlig vinter med mye snø, fortjener det - taket altså- å få trekke seg tilbake til en mer avslappet livsstil.

Handywoman-Lindberg ferd med demonteringen mens jeg passer Noa og steker pannekaker. Meija og Malvina ser på TV.

tirsdag, juli 20, 2010

Översättaren i Uppsala


Ettersom det åpenbart finnes flere enn én oversetter i Uppsala, følte jeg etter Aftonbladets notis for, forhåpentligvis helt uten grunn, å presisere at det ikke er meg dette gjelder.

lørdag, juli 17, 2010

Tramper i varmen


Kjøpte jo en sykkel i fjor, som fortsatt er i regelmessig bruk. Den vanlige runden går fortere og fortere, føles det som, jeg har jo sluttet å konkurrere på de fleste plan, og tar ikke tiden, men det går som sagt fortere, og lettere, og snart blir det nok to runder.

søndag, juli 11, 2010

lørdag, juli 10, 2010

Barnkalas


Varme ettermiddagstimer med trampoline, lek og moro er slitsomt, for de voksne. Men å høre Meija si 'beste dagen noensinne' føles godt.

Seks år


Meija ble seks år den 6. juli. Da feiret vi henne med familiebesøk fra Norge og Västerås. Og den 10. blir det barnkalas.

onsdag, juli 07, 2010

lørdag, juli 03, 2010

Etter Lenas og Peters bryllup


...i Sveriges nest mest brukte kirke - alle vet hvilken som er den mest brukte til bryllup, hvor vi fikk gleden av å oppleve et for noen år siden - ble det en båttur i og ved Gøteborg til restauranten uti skjærgården.