mandag, desember 28, 2009

søndag, desember 20, 2009

McDonalds i Enköping

I tråd med en fin tradisjon så møttes familien fra Uppsala famiien fra Västerås for julegavebytting og middag på McDonalds i Enköping, som i fjor.

Nytt medlem av året var Noa, som vi informerte familien om på fjorårets middag.

Forresten, hvilket bilde er egentlig best?

Noas første arbeidsskade


Å krabbe er åpenbart slitsomt for huden.

fredag, desember 18, 2009

En småbarnsfar...


får fortere hull på knærne enn andre, antar jeg?

fredag, desember 11, 2009

Ordfrekvens i et bilde

Jeg er som kjent på slutten av første gjennomskriving av min første bok, og der har jeg vært litt for lenge, synes jeg, men sånn er livet - og det går over. Her er et bilde, laget med dette programmet, av de mest brukte ordene i første halvdel av boken:

De vanligste ordene er altså Max, Jolfo, sier, Linus, ser, ham, legen, mobilen, går, kommer, tenker...

Kult program.

torsdag, desember 10, 2009

Akkurat nå


...har jeg 1972 bilder på mobilen. De fleste er nok av Noa, men jeg har mange av Meija også.

Ja, Noa...


Dette er en historisk hendelse.

mandag, desember 07, 2009

søndag, desember 06, 2009

Å skrive på gamlemåten

Uten å tro at jeg har vært særlig savnet verken her eller andre steder, så er det på tide med en statusoppfølging: Jeg ble ikke ferdig med første gjennomskriving av boken i oktober, før jeg ble en livssjonglør som alle andre - nå handler det om å være pappaledig, jobbe (deltid) og finne tid/bruke den lille tiden som finnes til/på meg selv og skrivingen uten å forsake det lille jeg får av søvn. Det går. Ikke alltid like bra.

Nå har jeg tatt fram en notatblokk for å skrible meg videre når mulighetene dukker opp. De verdifulle øyeblikkene som ikke er lange nok til å ta fram en bærbar og produsere, men som er lange nok til å skrive på gamlemåten, med kråkeskrift, noen setninger/avsnitt for hånd. Det går. Ikke alltid like bra.

Det er slutten jeg strekker meg mot. Nå. Og selv om det ikke blir 500 ord om dagen, så går det framover. Spørsmålet er ikke om jeg blir ferdig, men om jeg blir ferdig før jul (med første gjennomskriving).

Høres.