onsdag, februar 28, 2007

Februar 2007

1. På Lien-Olofsson-besøk i Stockholm
2. "Litt høyere. Der, ja. Nei, litt til venstre. La meg få se. Hmmm. Der, ja. Nei, litt til høyre. Ja! Mmmh. Nei, opp. Ned. Flott. Litt dit. Nydelig. Litt hit. I like..."
3. Lue fra Besta i Portugal
4. Ankdammen
5. På et museum i Uppsala med Pettson & Findus
6. Pappa, jag älskar dig
7. Smil
8. Ida, 16 år
9. Den nakne nordmannen henter morgenavisa

mandag, februar 26, 2007

Pappa, jag älska dej

Lørdag morgen satt jeg ufrisk ved frokostbordet og "led" da ei lita jente klatret opp i fanget mitt, ga meg en klem og sa: "Pappa, jag älska dej".

Resten av dagen oppholdt jeg meg i sengen med Stieg Larssons: "Jenta som lekte med ilden".

En bra dag.

fredag, februar 23, 2007

En nydelig start på dagen

Nå er det min tur til å være syk og snørrete, men etter å ha sovet dårlig enda en natt, og hatt pusteproblemer, nesa er som murt igjen, så skal det allikevel ikke mer til enn en titt i Meijas seng for å gjøre starten på dagen helt utrolig herlig.Lurer på hvor mange sovebilder jeg har tatt av henne?

torsdag, februar 22, 2007

Årets fäktbild er kåret

Det bildet jeg likte best, i Årets fäktbild, kom på 3. plass.

Selv har jeg ikke fektet på lenge, altfor lenge. Savner det. Har ikke rullet med The Soggy Bottom Boys på Phish Tahko (også kalt EST) på lenge heller. Vi har misset de tre siste gangene. Life get's in the way...

Uansett, grattis til Martin med årets Cold Steel Award. Han gråt. For en mann.

søndag, februar 18, 2007

Va gö du?

Va gö du? Mamma, va gö du? Pappa, hva gjø du? Va gö du? Mamma, va gö du? Pappa, hva gjø du? Va gö du? Mamma, va gö du? Pappa, hva gjø du? Va gö du? Mamma, va gö du? Pappa, hva gjø du? Va gö du? Mamma, va gö du? Pappa, hva gjø du? Va gö du? Mamma, va gö du? Pappa, hva gjø du?...osv.

fredag, februar 16, 2007

Vulgær-humor

Medietilsynet har sensurert denne Kill Buljo-traileren på grunn av "vulgær humor". OMFG.

tirsdag, februar 13, 2007

Värjkamraternas 2007

Jeg gikk glipp av årets første konkurranse. Akkurat som i fjor. Sånt skjer. Fekting er en hobby, på lik linje med annen trening, og kommer bak familie og jobb på prioriteringslisten. Sånn er det bare. Nye muligheter kommer, samt SM.

mandag, februar 12, 2007

Årets fäktbild skal kåres

Det svenske fekteforbundet er klare til å kåre "Årets fäktbild 2006". Etter en rask titt på bidragene så kårer jeg nummer 14 til det beste, og bestemmer meg samtidig for å sende inn et bidrag til "Årets fäktbild 2007".

Her er noen av mine bilder fra 2006, tatt med mobilkamera.
Nesten alene på trening
Mot SM i fekting
Alléz
Feber

torsdag, februar 08, 2007

Strek i regningen

Den planlagte krypekvelden med laget utgår til fordel for en afrikansk drapssak.

onsdag, februar 07, 2007

fredag, februar 02, 2007

Lagmøte, igjen...

Nok et lagmøte ble gjennomført på kansliet i Stockholm, denne gang med kryping (rullning) av noen hopp. Selv jobber jeg med å lære et nytt bildespråk. Jeg har alltid tenkt i ord og bilder, men for noen år siden kom den store "franske" impulsen inn i formasjonshoppingen, og nå vet alle at, for eksempel, Hammer-Hammer, Satellite, Diamond-Bunyip heter 13-O-10. Det er ikke noe stort problem, men det forårsaker noen "hick-ups" i hjernen som bryter lagets rytme. Da er det fint at vi har en avtale: Om de tre andre på laget har tålmodighet med meg nå, så skal jeg ha tålmodighet med dem senere. (Oooooh...).