torsdag, juni 29, 2006

Kort oppsummering av dagen

Jobbet intenst med en Lois & Clark episode. Ble ferdig med den til klokken 17.20. Ann tok Micran på trening. Transporteren står fortsatt på en gård nord for Uppsala. Hanna passer Meija. Jeg tok sykkelen de seks kilometerne til Fyrishov. Parkerer blant en million andre sykler. Mats og Jonas dukker opp. Blir grei nok fekting, men ikke helt bra. Jeg misser mange støt. Får melding fra onkelen min i Norge at han har blitt farfar. Thomas og Trine fikk en Alfred kl. 13.30. Hurra-hei-og-hopp!
Etter treningen ringer jeg Ann og ber henne hente meg. Sykkelen min ble stjålet.
Meija synes det er gøy å hoppe på trampolinen, men var også klar for å legge seg da det var tid for det.Som det er for meg nå. God natt.

Studsmatta

Forresten, før fjær-i-hatten-fektingen for to uker siden (da jeg fikk inn åtte støt mot Sofies 10) satte Ann, Meija og jeg opp trampolinen (studsmattan) i bakhagen.
Det ble litt seinere enn i fjor, gitt. Vi snakker om 17. april mot 15. juni. Jøss.
Men nå er den hoppeklar.

fredag, juni 23, 2006

Midsommar a la Gryttjom

I år feiret vi "midsommar" i fred og ro på Gryttjom sammen med andre hoppkamerater. I fjor feiret vi på Gotland. Jeg passerte øltype nr. 50 i år, men ligger patetisk langt etter med oppdateringa av ølbloggen min.

søndag, juni 18, 2006

Ebony & Ivory

Living in perfect harmony...Nå ja, alt er relativt, men hun klimpret i vei som om hun visste hva hun gjorde.

fredag, juni 16, 2006

Hatten fylles av fjær


Dagens overraskende, men like gledelige, seier kom i første kamp mot Conny Pihl. Jeg vant 5-3. Det hadde jeg ikke trodd. Ikke han heller. Men nå vet vi begge at det er mulig.

Hatten fylles av fjær, men det er fortsatt plass til noen til.

I kveldens siste kamp ryddet jeg plass til en fra Sofie Larsson. Det hadde jeg ikke trodd. Ikke hun heller. Det ble 8-10 til henne, men nå vet vi begge at det er mulig.

Vi vet også at de begge to vil forsøke å "nulle" meg neste gang, eller hur :)

torsdag, juni 15, 2006

Kundeservice eller kundeplaging?

Etter flere år som Djuice-kunde fikk jeg tilslutt nok av et produkt og en kundeservice som ikke fungerer som forventet. Dermed meldte jeg overgang til Tele2Comviq for over en måned siden. I løpet av den måneden har jeg funnet ut at kundeservicen der er på samme nivå som hos Djuice. At ordet kundeservice burde endres til kundeplaging. Riktignok er de som jobber på kundeservicen hyggelige og høflige, men det virker ikke som om de vet hva de driver med. De sier én ting, men det som skjer er noe helt annet. Skuffende. Jeg har fått beskjed to ganger om at alt er i orden uten at noe mer har skjedd. I dag ringte jeg for tredje gang. Dama fant ingenting på meg, og ville undersøke før hun skulle ringe meg tilbake. Det gjorde hun ikke. I stedet fikk jeg en sms om at alt er i orden - akkurat som de to andre gangene - at mobilnummeret er klart for portering. Nå skal det skje den 26/6. Vi får se på det. Om det går i orden denne gangen så håper jeg bare at Tele2Comviqs produkt fungerer bedre enn Djuices har gjort.

onsdag, juni 14, 2006

Flickor i rödt, pojkar i blått

Det var en haug med barn i parken i dag. Alle jentene hadde på seg røde eller rosa klær, mens gutta hadde på seg blått og andre "guttefarger". En gutt på rundt 9-10 år spurte meg om følgende:

-Hej. Vad heter din lillebror?

Så gulligt, men akk så feil.

tirsdag, juni 13, 2006

Dagstur til Oslo

06.30: Våkner
07.05: Sykler mot togstasjonen
07.22: Kjøper Dagbladet, bolle og kaffe (SEK 35)
07.40 Tog mot Arlanda (SEK 92)
08.10: Sjekker inn
09.10: Take-off mot Gardermoen (SEK 288,90)
09.30: Kjøper kaffe og muffin (SEK 50)
10.10: Lander på Gardermoen
10.35: Tog mot Oslo (NOK 82)
11.19: Burger King, Piri Piri Chicken (NOK 62,50)
12.17: 4youmen.com, t-skjorte (NOK 199,95)
12.30: Clarion Hotell Royal Christiania
12.32: Velkomstdrinker
13.00: Møte
14.20: Lunsj
15.15: Møte
16.32: Løper for å rekke toget
16.37: Tog mot Gardermoen (NOK 82)
17.44: Kjøper VG og Imsdal (NOK 33,50)
18.30: Take-off mot Arlanda (SEK 492)
18.50: Kjøper Spendrups-øl og macka (SEK 70)
19.30: Lander på Arlanda
19.44: Buss mot Uppsala (SEK 90)
20.20: Sykler hjemover.
20.40: Spiser @-burger hjemme
22.22: Går på kontoret (Animal Cops Houston)

Totalt: ~1743 svenske kroner

mandag, juni 12, 2006

Prime, seconde, tierce...

Prime, seconde, tierce, Quarte, Quinte, Septime, Octave.

Jeg hadde bare tre motstandere på fektingen i dag: Filip, Filip og han på bildet.

Etter å ha slått alle tre fikk jeg en halvtimes undervisning av Conny. Det trengs for selv om jeg bare er en mosjonist så har jeg lyst til å forbedre meg.

søndag, juni 11, 2006

compete-o-holic

Hei, jeg heter Ken og jeg er en compete-o-holic.

Uke 23

Hjemme alene med Meija. Ann har hoppet med laget sitt, Lollypop, på Gryttjom.
Når Meija er våken ser vi på film, spiser, går til parken og leker, sykler en tur i skogen, rydder hjemme og alt mulig. Når Meija sover, jobber jeg. Det ble litt mye jobbing denne uken, og litt lite søvn på meg. At jeg ikke klarte å legge fra meg Stieg Larssons bok "Menn som hater kvinner" bidro også til søvnmangelen. Å umiddelbart begynne på "Den fjerde regelen" av Ian Caldwell og Dustin Thomason kan vel, i min fantasi, best sammenlignes med å spise dritt rett etter en fantastisk Kyckling Gruyére.

Det ble heller ikke noe fekting denne uken. Den andre grunnen til det er det ene ribbeinet mitt. Tror jeg fikk en brist i det. Smerte pleier å gå over etter noen dager, eller i det minste avta, men denne gangen gjorde den ikke det.

Lise Aune-Nansen "fylte" 10 000 hopp på Gryttjom. Bildet tok jeg fra motsatt vinge på en Rally-et-eller-annet over Näsinge for, tja, sånn ca. 9500 Lise-hopp siden, tror jeg.

På torsdag og fredag syklet vi til Disponentvillan og sjekket ut Öppna Förskolan. Et fint sted. På fredag, på vei hjem, fikk jeg en flue i øyet. Kjente den lå og sprella. Etterhvert begynte det å svi. Fem minutter senere var jeg hjemme og fikk fjernet den. Da var jaggu øyet begynt å bli rødt.

Larvefylte fugleunger stinker.

Beachmountain fylte 40, på Gryttjom. Jeg drakk øltype # 40 i år for å feire "gubben". Traff han dagen etterpå. Han så like frisk og rask ut som da han var på min alder, i 30-åra.

Har bestemt meg for å fornye fallskjermlisensen.

Passiv røyking er noe dritt. Nesten like ille som "passiv fotball", eller hva man nå skal kalle det.

Uansett, Kyckling Gruyére er godt.

fredag, juni 02, 2006

Feiret med en øl

Gårsdagens fektetrening gikk bra. Jeg var så fornøyd over å slå Jonas igjen (det ble 10-8) at jeg feiret med en øl da jeg kom hjem, og kom et skritt nærmere nyttårsforsettet mitt om å drikke 100 typer øl i år. Jeg ligger litt etter på oppdateringen av den bloggen.

Apropos 100. Jeg så en artikkel i Aftonbladet i går: "Så blir du 100". Essensen var: Badstu, noen øl og en god latter. Det ble ingen badstu i går, men vi fikk oss en god latter da vi mms-et med Kaula, som var på vei til Vårgårda for å hoppe. "Det är farligt att åka bil". Ann og jeg så på farge-tv.